hoe gaan we te werk?

Over je account

Wij beoordelen jouw ingevulde gegevens en sturen je een mail binnen een paar werkdagen wanneer jouw account actief is! Naargelang je afname krijg je van ons nog een leuke korting. Hoe meer je afneemt, hoe leuker de korting.

Wil je je account toch liever opzeggen? Stuur ons een mailtje en vermeld graag de reden, we doen er alles aan om je te houden.

Bestellingen

Vanaf je een bestelling hebt geplaatst en afgerekend, gaan we meteen aan de slag. Ook ‘s nachts, dan slapen we misschien wel, maar toch valt je order uit de printer, zodat we die ‘s morgens als eerste kunnen verwerken.

Heb je geen orderbevestiging ontvangen? Check je spam-map! Ons gehele proces is volledig automatisch, dus het kan altijd gebeuren dat jouw mailprogramma onze mails met valuta’s niet zo leuk vindt.

Facturatie

Onze gehele facturatie is volledig automatisch (er komt letterlijk géén echte persoon aan te pas), en wordt verzorgd door onze automatische geldvogel (Moneybird). Zorg dat je facturatie- en leveringsinformatie juist zijn of pas ze nu even aan: klik hier.

Verzending

We verzenden op de dag die je bij je bestelling hebt aangeklikt, dat is onze belofte. Enkel wanneer je kiest tussen 5 en 10 dagen kan het zijn dat het iets langer duurt. In dat geval zullen we je ALTIJD persoonlijk contacteren.

Vanaf je zending te veel weegt (wat bij drukwerk snel het geval is vanaf een grotere oplage), kiezen we voor een vrachtwagenzending. Dan sturen we de dag zelf een bevestiging dat de verzending op weg naar je is! De tijd hangt af van de chauffeur en afstand (en verkeersdrukte).

Druk, drukker, drukst

Wij drukken bijna al je drukwerk op onze Heidelberg CX102 LE-UV. Deze machine draait aan 16500 vellen per uur, en meteen alles droog door de LE-UV droging.

Ook heb je op ons drukwerk geen dispersielak nodig, want UV-inkt en droging zorgen al voor een mooie lak-achtig resultaat.