ongestreken papier

Ongestreken papier bestaat uit cellulosevezels met een aantal vul- en kleurstoffen. De mogelijkheden zijn schier oneindig: van standaard wit ongestreken over verbeterd ongestreken in verschillende witheden, ruw of glad, tot premium ongestreken in alle kleuren en afwerkingen van de regenboog.

Ongestreken papier van nieuwe of gerecycleerde vezels? Voor offsetdruk of digitale druk? Alles kan.

Ongestreken papier is bovendien universeel inzetbaar.

PlanoPlus

PlanoPlus® is een houtvrij, wit, ongestreken offset papier met een goede stijfheid en opdikking. Vooral bij grote oplagen met hoge snelheid staat het garant voor uitstekende afdrukken van een hoog kwaliteitsniveau.

Toepassingen:

Brochures, magazines, briefpapier, facturen, handleidingen, nieuwsbrieven, catalogi, kinderboeken, prijslijsten, kookboeken, leesboeken, Registers, schoolboeken, posters, …

Soporset Preprint

Soporset preprint is een ongestreken papier ontwikkeld voor offsetbedrukking en naverwerking met laser- of inkjettechnologie. Soporset premium preprint heeft bijzonder intrinsieke eigenschappen die niet alleen zorgen voor de beste prestaties in offset maar die ook het latere gebruik in alle kantoorapparatuur voor 100% garanderen.

Toepassingen:

Catalogi, brochures, direct mail, posters, reclamedrukwerk, …

Staalaanvraag : IGEPA

Lessebo Design

Lessebo Design is een opdikkend ongestreken papier in 2 oppervlakken: ruw of zijdezacht; inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. Het zachte, gladde oppervlak maakt het papier uitermate geschikt voor combinatie tekst en beeld


• Hoge leesvriendelijkheid
• Volvlak bedrukking benadrukt de vezel van het papier

Toepassingen:

Lessebo Design is een premium papier dat bekend staat voor creativiteit zonder grenzen. Het is ruim inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Staalaanvraag : IGEPA